Brzo do ponude

Slični upiti

Gradnja, grubi radovi

Gradnja, grubi radovi

iskop, gradnja, zidanje, krov, izolacije, fasade, žbukanje, glazure, betonske ograde

Kompletna adaptacija i uređenje stana

Trebam ponudu za adaptaciju i uređenje stana. Stan je u kući na 2. katu sa golim zidovima. Potrebno je rušenje nosivog zida i ugradnja tranverza, sastoji se od dvije sobe cca 26m2 koje dijeli ugradbeni ormar sa kliznim špigel vratima koja se otvaraju u zid. Kupaona: sa kliznim vratima ugradbenim wc-om, ugradbenim bide-om, jakuzi kutnom kadom 140cm x 140cm i umivaonikom cca 10,5m2. Kuhinja: sa poluokruglim šankom sa hrastovom pločom. Sudoper u šanku cca 9m2, zatim boravak sa blagavaonom cca 56m2. Kompletna malerija oko 400m2, keramika u kupaoni kompletna osim stropa, kuhinja keramika pod, ostatak stana lamel gotovi lakirani parket. Grijanje na lož ulje, kotlovnica se izrađuje na katu iznad sa ventilskim radijatorima, osim kupaona i kuhinja podno grijanje. Balkoni cca 25m2 u keramiku, zid u boravku i stupovi u deko kamen cca 20m2. Sav stan izvest u knaufu sa izolacijom, zidovi, pregradni zidovi i stropovi. Pod u stiropor i glazuru.

Lokacija: Jastrebarsko

kontaktni podaci klijenta

Trebam ponudu kompletna adaptacija i uređenje stana

Ako trebate ponudu za ovu vrstu radova ili usluga molimo Vas ispunite ovaj obrazac i uskoro će Vam početi pristizati ponude! Usluga je potpuno besplatna, Vaš upit proslijedit ćemo majstorima i izvođačima u Vašoj blizini.


Molimo Vas upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)

Molimo Vas upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)

Molimo Vas upišite svoje ime i prezime.

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Molimo Vas upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona, neće biti javno prikazan)

Molimo Vas upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu, neće biti javno prikazana)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima i izvođačima radova u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako trebate ponudu za neku drugu vrstu radova ili usluga slobodno to upišite u isti obrazac, mi ćemo se pobrinuti za ostalo. Ako želite poslati priloge uz upit (nacrti, troškovnici i sl.), ne ispunjavajte ovaj obrazac nego sve pošaljite na ovu email adresu. Molimo Vas ne zaboravite navesti lokaciju radova.

Želite priložiti datoteke?

Uštedite svoje vrijeme, neka Vam majstori, izvođači ili dobavljači odmah pošalju detaljnu ponudu. Zbog toga je dobro da uz svoj opis priložite datoteke koje bolje opisuju što točno trebate. Možete poslati nacrte, fotografije, troškovnike i sl. Takve opise primamo samo emailom. U tom slučaju ne ispunjavajte ovaj obrazac gore, nego u svojoj email poruci navedite opis kakve radove ili usluge trebate te svakako navedite podatke za kontakt (telefon i email adresu) te priložite željenje datoteke (pdf, jpg, gif, xls, doc).

Posebno napominjemo da Vaši prilozi kao i kontaktne informacije neće biti vidljive posjetiteljima naših stranica već samo registriranim izvođačima, tvrtkama, obrtima i majstorima.

Kliknite ovdje i pošaljite nam svoj opis emailom